štvrtok 22. októbra 2015


Jednoduchá slza, decentný aranžmán.

Mám rada farby aj farebnosť, no niekedy je striedmosť v pestrosti namieste. Na základ jednoduchej slzy som použila kôru a aranžmán je umiestnený v machovom kvetináči. 









streda 21. októbra 2015

Ďalšie dušičkové......


Myslím, že tu sú slová zbytočné, tak Vám posielam trochu inšpirácie z mojej dielničky. Tentokrát nie tej kuchynskej, ale obývačkovej. Usalašila som sa nenápadne v rohu, a keď som si povyťahovala všetky pomôcky, museli ma začať členovia rodiny obkračovať :-D. Teda nie mňa,ale to množstvo kvetín. Už som obsadila polovicu obývačky, ale na dcéru a jej hračky sa stále nechytám.








pondelok 19. októbra 2015

Veniec z kôry.

Do jesenna odetý z kôry, makovíc,halúzok,šišiek,machu, guličiek a ručne robených kvietkov, vytvorený v decentných farbách, len a len pre Vaše potešenie.   




sobota 17. októbra 2015


Opäť krásne ročné obdobie.

Milujem striedanie sa ročných období, po dlhom a vyčerpávajúco-horúcom lete, prišlo to nádherné obdobie, plné farieb-jeseň. Možno niektorí protestujú, že je daždivo a depresívne, no myslím si, že práve vtedy si treba zapnúť príjemnú hudbu, obklopiť sa sviečkami, uvariť si dobrý bylinkový čaj s medíkom, zababušiť sa do deky a vychutnať si prítomnosť milovanej osoby. Každé ročné obdobie má svoje čaro a my môžeme byť vďační za to, že ich môžeme prežívať. Tento venček som vyrobila pre moju milú kolegyňku, aby si aj ona mohla vychutnávať pestrofarebnú jeseň.  






Ďalší anjelik do zbierky.

Trochu netradičný, maličký, na drevenom napatinovanom podklade mliečnymi farbami Miss Mustard Seed´s Milk Paint. Dozdobený drevenými kvietkami.