nedeľa 30. novembra 2014

Venčekov nie je nikdy dosť.

Vždy sa zídu, vždy potešia, hodia sa na rôzne príležitosti, každá stena či dvere s nimi ožijú. Sú to jednoducho ozdoby. Tento venček je zväčša prírodný, doplnený o pár umelých nevtieravých drobností. Celkom som sa s ním pohrala, až 3 hodinky. :-) 






pondelok 24. novembra 2014

Netradičné obrázky.

Tak som si zase zafantazírovala a pustila uzdu svojej fantázii. A netradičné obrázky sú na svete. Myslím, že sa takto dajú perfektne ozdobiť steny nielen počas Vianoc. Moja strieborná nálada stále pokračuje. Majte pekný deň. Ja utekám zase tvoriť.  :-D  Heslo dňa: "Hlavne netradične".









Hviezdy.

Tak to vidím tento rok na prevažne striebornú atmosféru. Spojenú s bielou a čiernou.Vychádza mi to predsa len na severský štýl. No uvidíme, ešte mám pár dní na rozmyslenie. A pre Vás moje hviezdy. 



piatok 21. novembra 2014

Adventný veniec.

Konečne som sa dostala už aj k adventným vencom, však je aj najvyšší čas. Prichádza nám ten najčarovnejší čas v roku. Tak sa aj ja pomaly pripravujem a vyrobila som si ako ináč jeden naturálny adventný venček. Základ je slamený omotaný jutovinou a ozdôbky čo les dal. Jemne som tam pridala guličky a hviezdičky vo farbe šampanského.  





štvrtok 20. novembra 2014

Špeciálne zadanie.





Dostala som ďalšiu výzvu, špeciálne zadanie. Vymyslieť naturálne srdiečka s jemným elegantným vianočným nádychom. A takto som sa s touto úlohou popasovala. Na "živo" sú srdiečka nádherné. Použila som jutový špagát a zlaté guličky. A potom som len motala a lepila a motala a......Výroba jedného srdiečka trvá cca 70 minút. Už len dúfam, že úlohu som splnila na 100% spokojnosť.

Hearts, hearts.

Nadväzujem na predchádzajúci príspevok. Keďže sú srdiečka žiadané, navrhla som si zase ďalšie, tentokrát látkové. Potom si ich dozdobujem podľa nálady, alebo podľa toho k čomu sa majú hodiť. Tieto sú špeciálne navrhnuté a vyrobené s láskou pre jeden ušľachtilý čin, aby pomáhali druhým. Viacej zatiaľ nemôžem prezradiť, ale dozviete sa čoskoro. :-D




Obľúbené srdiečka.

Ani som veru netušila, aký budú mať srdiečka úspech a preto ich ešte stále vyrábam, aj keď s malými zmenami. Asi preto, že každému sa hodí iná farebná kombinácia, aby sa tak neokukali a mne neznechutili robiť. Predsa len nie som zvyknutá robiť niečo masovo a viac menej ma baví vyrábať stále niečo iné. No aj tak som nesmierne rada, že Vás srdiečka robia šťastnými.                                  Majte pekný deň.



utorok 11. novembra 2014

Ďalšie Anjeliky.....

Dnes som si zrealizovala ďalší z mojich návrhov Anjeliky na drevenom stojane. Stojan som si najprv napatinovala, prilepila nožičku. Vytvorila som si šablónu na telíčko, ktorú som potom omotávala gipsanom. Prilepila krídla z drôtu a dielko je na svete. Samozrejme, že sa to pekne píše a vyzerá to na rýchlu prácu, no mikrorobota to bola poriadna.Tieto Anjeliky sú pre mňa špeciálneho charakteru :-).



pondelok 10. novembra 2014

Srdiečka,

sú vďačným darčekom k akejkoľvek príležitosti v akomkoľvek spracovaní či veľkosti. Keďže mám rada prevažne naturálne dekorácie, vyrobila som si drevené srdiečko pre seba, len tak ako dekoráciu na stenu. Môj zlatý svokor si dal tú námahu a ručne mi napílil drobné koliečka, ktoré som jeden po druhom lepila tesne vedľa seba a dozdobila gombičkami po babke. Od vtedy som srdiečok vyrobila väčšie množstvo, pretože sa páčia, zlomila som nejednu lupienkovú pílku, narobila si pľuzgiere :-D, našťastie mi podali pomocnú ruku môj ocino s maminou a darovali mi za vrecko koliečok, aby som mala viacej času na tvorenie. Som vďačná, že mám takých skvelých pomocníkov. Ale všetko to k tomu patrí, lebo to robím s láskou a moje srdiečka sú naozaj od srdca.



štvrtok 6. novembra 2014

Hviezda trochu inak.

Každý máme radi určitý štýl a každému vyhovuje niečo iné. V tom je tento svet tak úžasný a farebný. Ja stále skúšam niečo nové a rada experimentujem s rôznymi materiálmi.Tento krát som vyrobila hviezdu ako vianočnú dekoráciu v tak trochu severskom a škandinávskom štýle.Základom je sádra natretá kovovou farbou. Už dávno som si chcela vyskúšať túto kombináciu.V skutočnosti ten kovový efekt vyzerá skvele, na fotke sa mi to tak nepodarilo zachytiť.