pondelok 29. decembra 2014

Darčeky z lásky.

Tie najkrajšie darčeky sú podľa mňa vyrobené vlastnoručne z lásky. Tento rok som sa rozhodla obdarovať môjho brata so švagrinkou na Vianoce vlastnoručne vyrobením darčekom (samozrejme tentokrát s pomocou môjho šikovného manžela). V mojom najobľúbenejšom Českom časopise Venkov & styl som videla fotku stolovej lampy na drevenej nohe , teda tá noha bola plastová napodobenina dreva. A skvelý nápad bol v tom momente na svete. Oslovila som manžela, ten mi pomohol prevŕtať otvor na kábel, ktorý sme spolu s objímkou kúpili v bežnom obchode so svietidlami. Tienidlo lampy bolo kupované v Ikea, kde majú naozaj široký výber. Drevo bolo treba opracovať a dozdobiť ručne vypílenými iniciálmi z kovu. A štýlové lampy sú na svete. 




piatok 19. decembra 2014

Vianočný balkónik.

Tak ako som si povedala, kedže budú prudko pravdepodobne Vianočky bez snehu, žiadalo sa mi trochu ľadovej krásy. Skombinovala som bielu, striebornú a sivú s prírodou. Áno prírodou, pretože halúzky sú čerstvo odstrihnuté, samozrejme odtiaľ kde zavadzali susedom vo výhľade a imelo je parazitom stromov, takže som im vlastne pomohla. :-D Sánky na mňa čakali v jednom milom obchodíku vyše mesiaca a nakoniec sa oplatilo čakať, boli o 6€ lacnejšie. Asi je pravda, že sa čakať oplatí. Dúfam, že aj Vám sa oplatilo počkať na moje fotečky, tak nahliadnite na moju tohoročnú výzdobu balkónika, nášho obľúbeného miestečka v byte.Majte pekný večer.
























utorok 16. decembra 2014

Sniežik, sniežik, kde že si?

Aj Vám sa žiada aspoň trochu snehu pre tú nádhernú atmosféru? Mne veľmi chýba a preto si tvorím s nádychom snehu, niečo v štýle ľadového kráľovstva. A jednoznačne to musí byť naturálneho charakteru.



utorok 9. decembra 2014

Krémový venček.

Dnes je také krásne slnečné ráno, deň ako stvorený na pekné tvorenie. Tento venček som vyrobila podla súčasných trendov. Veľa guličiek, brezová kôra, korenie, farby od krémovej po hnedú a samozrejme čipková stužka s gombíkmi. 





Pomoc druhým.

Je pre mňa nesmiernou cťou a potešením zároveň, že som bola oslovená pomáhať druhým. Keďže sa môžem spoľahnúť na moje ručičky, vyrobila som rôzne ozdôbky, ktoré môžu potešiť druhých a zároveň, tak pomôcť ľuďom, ktorí to potrebujú. Výťažok z predaja mojich ozdôbok bude venovaný cez projekt Srdce Anjela vždy tým správnym ľuďom. Dnes ste si mali možnosť kúpiť moje výrobky na Benefičnom koncerte v Leviciach a znovu si budete môcť kúpiť moje dielka 13.12.2014 na koncerte IMT Smile a Lúčnice v Bratislavskej Inchebe. Je to krásne, keď môžeme spolu pomáhať.








Obrázok hviezda.

Poprosili ma o parťáka k stromčekovému obrázku, tak som si vymyslela hviezdu z brezových prútov. Niečo, aby to spolu ladilo a vytváralo súpravu vhodnú ako darček. Dúfam,že sa dvojica obrázkov páči obdarovanej majiteľke a robí jej tú pravú vianočnú atmosféru.